in the woods


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/?ids=https://www.thorunnivars.is/in-the-woods/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/virtual/thorunnivars.is/htdocs/wp-content/plugins/popular-post-by-facebook-like/popular-post-by-facebook-like.php on line 17

Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/virtual/thorunnivars.is/htdocs/wp-content/plugins/popular-post-by-facebook-like/popular-post-by-facebook-like.php on line 19

Happy weekend everyone! I hope that everyone is enjoying a weekend away from home. This weekend is the biggest travel weekend in Iceland. I was working yesterday but hurried up to a cabin and today I ventured through the woods in Þjórsárdalur. I’m wearing my recent purchases from Zara, so in love with this bomber jacket.
____________________

Gleðilega verslunarmannahelgi! Ég vona að allir séu að njóta helgarinnar eins og ég. Ég var að vinna í gær en dreif mig svo í bústað á Flúðum og svo rölti ég um skóginn i Þjórsárdal i dag og skoðaði Búrfellsvirkjun! Ég er í nýju dressi úr Zara, elska jakkann og þessi sinnepsguli litur er uppáhaldið mitt fyrir haustið.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?