BEHIND THE SCENES: PHOTOSHOOT


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/?ids=https://www.thorunnivars.is/behind-the-scenes-photoshoot/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/virtual/thorunnivars.is/htdocs/wp-content/plugins/popular-post-by-facebook-like/popular-post-by-facebook-like.php on line 17

Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/virtual/thorunnivars.is/htdocs/wp-content/plugins/popular-post-by-facebook-like/popular-post-by-facebook-like.php on line 19
Had to get a photo together!

A lot of photoshoots these days- maybe because this is the first time in like 4 months that I can actually treat my baby (my blog) the way it deserves to be treated. This was pre-photoshoot yesterday and I decided to bring my camera to show what goes on before a shoot- of course the MUA was Steinunn Edda. After she does my makeup I feel like a queen- this time we went with a dark smokey with glitter and nude lips and a lot of contouring. I – love – it. It’s the perfect makeup for a christmas/holiday party and I am excited to show you the whole look.

_________________________

Fullt af myndatökum uppá síðkastið- og það er kannski vegna þess að loksins hef ég smá tíma til að hugsa um bloggið mitt eins og það á skilið. Þetta var pre-myndataka í gær og ég ákvað að taka myndavélina með mér í þetta skiptið til að sýna ykkur aðeins svona hvað er í gangi fyrir tökur og svona. Auðvitað var Make Up Artistinn minn Steinunn Edda á svæðinu. Mér líður eins og drottningu eftir að ég er búin að vera hjá henni. Í þetta sinn gerði hún á mig dökkt smokey, nude varir og mjög mikla skykkingu í andltið. Ég er að fýla þetta. Líður alltaf eins og Kim K í stólnum hjá henni (sem leggur sig á meðan hún er förðuð!). Mér finnst þetta vera svona fullkomin jóla/áramóta förðun og hlakka til að sýna ykkur heildar lúkkið. 

Bókaðu förðun hjá Steinunni Eddu í Make Up Store hér

Ps. Ég klippti 11 cm af hárinu, hvernig finnst þér?
All products from the Make Up Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?